Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Foto's: dit worden de nieuwe vakantiehuizen van Plopsaland

30-03-2024, 15.55 uur

In Plopsa Village, het vakantiepark van Plopsaland De Panne, komen steeds meer vakantiehuizen uit de steigers. Naast het attractiepark worden op dit moment 55 vakantievilla's gerealiseerd. Het exterieur van meerdere woningen is al voor een groot deel af.

Wel ontbreken nog details op de buitengevels, zoals luifels en andere sfeerelementen. Vanaf de kerstvakantie kunnen de eerste bezoekers blijven slapen. Plopsa had aangekondigd dat het reserveren van een accommodatie mogelijk zou zijn vanaf eind maart. Dan zou men ook de prijzen bekendmaken.

Op dit moment kan er echter nog geen boeking geplaatst worden. Plopsa Village is net als Plopsaland en het Plopsa Hotel onderdeel van Plopsa Resort Belgian Coast: een nieuwe overkoepelende naam voor alle Plopsa-bestemmingen in de Vlaamse badplaats.

Behoeften
Opvallend is dat de huizen geen Studio 100-thema krijgen: er is gekozen voor een neutraler uiterlijk. "Op die manier wensen we tegemoet te komen aan de behoeften van een zo groot mogelijke doelgroep", zei Plopsa-directeur Carl Lenaerts bij de presentatie in februari.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be