Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Drievliet na jaren weer actief op social media

03-04-2024, 15.22 uur

De eerste tekenen van de overname van Drievliet worden zichtbaar. Nu het Haagse familiepark onderdeel is van de Franse parkengroep Looping, wordt plotseling weer gebruikgemaakt van social media. Op platforms als Facebook en Instagram was Drievliet jarenlang niet aanwezig.

Sinds vorige week verschijnen er eindelijk weer berichten. De officiële Instagram-pagina van het park heet @familieparkdrievliet. Op Facebook is Drievliet actief op facebook.com/drievliet. De content wordt op dit moment onder andere verzorgd door marketingmanager Danny van der Weel van zusterpark Avonturenpark Hellendoorn.

"We zijn met een inhaalslag bezig", meldt hij aan Looopings. "We lanceren ook snel een nieuwe promotievideo, die de afgelopen dagen opgenomen is." Daarnaast wordt gewerkt aan een nieuwe website, in lijn met de homepage van Avonturenpark Hellendoorn. Die moet voor de meivakantie online zijn.

Achterhaald
Op dit moment is de website van Drievliet nog behoorlijk achterhaald, met verouderde info en niet-werkende links. Het familiepark deed nagenoeg niets op het gebied van marketing en communicatie. De nieuwe eigenaar brengt daar direct verandering in.Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be