Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Attractiepark Heide Park vernieuwt voordringsysteem: Express Ticket vanaf 25 euro

04-04-2024, 22.27 uur

Het betaalde voordringsysteem van het Duitse pretpark Heide Park is vernieuwd. Bezoekers kunnen vanaf 25 euro per persoon enkele wachtrijen overslaan. Het concept wordt Express Ticket genoemd. Er bestaan drie varianten met verschillende voorwaarden en variabele prijzen.

Met een Express Ticket Bronze krijgen bezoekers eenmalig voorrang bij de achtbanen Big Loop en Bobbahn en de boomstambaan Wildwasserbahn. Wie kiest voor Express Ticket Silber mag één keer zonder te wachten in de coasters Colossos, Desert Race, Flug der Dämonen en Krake en de vrijevaltoren Scream.

De duurste optie - Express Ticket Gold - is één keer geldig bij alle acht de attracties van de andere twee Express-passen. Express Tickets worden digitaal verkocht via de officiële Heide Park-app. De basisprijzen zijn respectievelijk 25, 35 en 55 euro, maar die tarieven kunnen stijgen afhankelijk van de drukte in het park.

Alton Towers
Voorheen werkte Heide Park met een methode die Express Butler heette, waarbij de actuele wachttijd tegen betaling met 50 of 90 procent verkort werd. Het huidige concept is afkomstig van de Britse firma Accesso. Heide Park-directeur Peter Dunn geeft aan dat men het systeem afkeek bij zusterparken als Alton Towers in Engeland.

Het nieuwe spookhuis Dämonen Gruft heeft nog geen aparte Express-rij. Volgens Dunn is de capaciteit van de attractie daar in deze fase niet toereikend voor. In de darkride kunnen slechts 380 personen per uur een ritje maken.

Meer Heide Park Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be