Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sprookjesbos Valkenburg

Sprookjesbos Valkenburg gaat weer open na faillissement: datum aangekondigd

29-03-2024, 20.28 uur

Sprookjesbos Valkenburg laat weer van zich horen. Het Zuid-Limburgse familiepretpark werd eind vorig jaar failliet verklaard. Na een overname ziet de toekomst er weer rooskleuriger uit. De nieuwe eigenaar verwacht de poorten komende zomer te kunnen heropenen.

Dat heeft het Sprookjesbos vandaag bekendgemaakt in een kort maar krachtig bericht op Facebook en Instagram. "Fijne paasdagen gewenst! Graag zien we jullie weer terug vanaf 1 juli 2024." Het is voor het eerst sinds december 2023 dat het park communiceert via social media.

Op de officiële website verscheen een vergelijkbare boodschap. "Team Sprookjesbos is met frisse energie aan de slag om er weer iets moois van te maken. Graag tot ziens vanaf 1 juli 2024!"

Acht maanden
Het Sprookjesbos was begin november vorig jaar voor het laatst toegankelijk. Als de heropening daadwerkelijk plaatsvindt op maandag 1 juli is het attractiepark bijna acht maanden gesloten geweest. Over eventuele veranderingen en vernieuwingen is nog niets bekendgemaakt.

Wel deed het management vorige maand een oproep naar aanleiding van meerdere inbraken en een brand. "Het herstartteam werkt hard aan de voorbereidingen voor een heropening. Stop met ongeoorloofd toegang verschaffen, beschadigingen aanbrengen, brand stichten en zogenaamd stoere filmpjes plaatsen. Geef het Sprookjesbos-team de kans er iets moois van te maken in plaats van continu te moeten herstellen wat vernield wordt."

Meer Sprookjesbos Valkenburg
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be