Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland presenteert nieuwe snoepwinkel Candy Company: 'Walhalla van zoetigheden'

08-04-2024, 20.30 uur

Snoepliefhebbers worden op hun wenken bediend in Bobbejaanland. Het Vlaamse attractiepark heeft een oude cowboyshop afgelopen winter getransformeerd tot een snoepwinkel: de Desperado Candy Company. Men knapte zowel het interieur als het exterieur op.

Bobbejaanland noemt het zelf "een walhalla van zoetigheden in het hart van Desperado City". Dat is het westerngebied van het pretpark. Het aanbod bestaat niet alleen uit snoep, maar bijvoorbeeld ook uit popcorn, chips, suikerspinnen, worstjes, koekjes, kauwgom, chocolade en cowboysouvenirs.

Zusterpark Movie Park Germany opende onlangs een winkel met een vergelijkbaar concept, toevallig ook in cowboythema. Daar zijn bezoekers wel duurder uit: Movie Park vraagt 4,50 euro per 100 gram snoep, terwijl Bobbejaanland genoegen neemt met 3,80 euro per 100 gram.

Snoepmuur
Bobbejaanland-bezoekers kunnen anno 2024 nauwelijks meer om zoete lekkernijen heen. Bij de ingang van het park werd vorig jaar al de grote Candy Shop vernieuwd. Daar is tegenwoordig naar verluidt de langste snoepmuur van de Benelux te vinden.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be