Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland onthult entreepoorten van vernieuwd themagebied: 'Speelgoed komt tot leven'

28-03-2024, 11.38 uur

Bezoekers van Walibi Holland worden vanaf aankomend weekend geconfronteerd met nieuwe kunstwerken. Het vernieuwde themagebied Play Ground - voorheen W.A.B. Plaza - is voorzien van twee entreepoorten. De eerste toevoeging bestaat uit kleurrijke, abstracte figuren, aan de kant van de overdekte Hall of Fame.

Ze lijken gebaseerd te zijn op het werk van de Spaanse kunstschilder Pablo Picasso. Links is een karakter met getuite lippen zichtbaar, rechts staat een figuur met een enorme tong. Ze houden het logo van de themazone vast.

De overgang tussen kindergebied Walibi Play Land en Play Ground wordt nu gevormd door een enorme paarse wimper met daaronder het logo in het geel, blauw, wit en roze. Play Ground draait om kinderspeelgoed. "Het speelgoed komt tot leven", zegt Walibi er zelf over.

Restaurant
In het gebied staan de attracties Speed of Sound, Super Swing, Merrie Go'Round, Splash Battle en Spinning Vibe, de arcadehal Sugar Shot, het restaurant Yummy Tummy, een pratende fontein en een EHBO-post. Het restaurant is naar verwachting pas begin juni af.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be