Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Voor de fans: pins van bekende pretparksnacks

14-04-2024, 14.32 uur

Enkele bekende pretparksnacks zijn er nu ook in de vorm van een pin. Fans kunnen vanaf vandaag een pin aanschaffen van een aardappelspiraal, een slushbeker of een suikerspin. Ze werden ontwikkeld door Pretparkwinkel.nl, in samenwerking met het Instagram-kanaal Theme Food.

Nagenoeg elk noemenswaardig attractiepark in de Benelux heeft de populaire lekkernijen tegenwoordig in het assortiment. Theme Food is het socialmedia-kanaal van Chelsey Meijners, Tim Bussen en Yorick Titulaer. Ze delen foto's en reviews van pretparksnacks met hun ruim zevenhonderd volgers.

Verder ontwikkelde Pretparkwinkel pins in de vorm van een karretje van een nostalgische houten achtbaan, een bootje van een wildwaterbaan en een wagentje van een klassieke keverachtbaan. De souvenirs kosten 5,95 euro per stuk, of 22,95 euro voor de hele set van zes stuks.

Pin & Mix
Daarnaast is het mogelijk om zelf combinaties te maken, onder de noemer Pin & Mix: 9,95 euro voor twee pins naar keuze en 14,95 euro voor drie exemplaren. Ze worden zowel online verkocht als in Attractiepark de Waarbeek in Hengelo. Pretparkwinkel is ook de vaste merchandisepartner van Looopings.

Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be