Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nieuwe 4D-film in Attractiepark Slagharen: Superkat Maurice

31-03-2024, 16.37 uur

Attractiepark Slagharen introduceert dit seizoen een nieuwe film in 4D-bioscoop El Teatro. Bezoekers kunnen kijken naar een twintig minuten durende compilatie van de animatiefilm The Amazing Maurice. De productie draaide vorig jaar in de Nederlandse bioscopen onder de naam Superkat Maurice.

Duitsers kennen de film als Maurice der Kater. Het verhaal gaat over de pratende kat Maurice, zijn rattenvrienden en rattenvanger Keith. Wanneer ze Malicia ontmoeten, de slimme dochter van de burgemeester, nemen hun plannen een onverwachte wending.

De speelfilm werd gebaseerd op het kinderboek The Amazing Maurice and His Educated Rodents van de Britse auteur Terry Pratchett uit 2001, een parodie op De Rattenvanger van Hamelen.

Duitse variant
Slagharen vertoont de 4D-film zowel in het Nederlands als in het Duits. Voorlopig is de Duitse variant te zien tussen 11.00 en 12.00 uur en tussen 15.00 en 16.00 uur. De laatste show start een half uur voor sluitingstijd. Het pretpark hanteert de internationale titel The Amazing Maurice 4D Adventure. Voorheen draaide in El Teatro een korte versie van de animatiefilm Rio.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be