Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
GaiaZoo

Man klimt in leeuwenverblijf GaiaZoo in nieuwe Videoland-serie

31-03-2024, 23.31 uur

Een gruwelijke scène in een nieuwe serie op streamingplatform Videoland is opgenomen in GaiaZoo. Het leeuwenverblijf van het Limburgse dierenpark fungeert in de eerste aflevering van de psychologische thrillerserie Sphinx. Kijkers zien hoe een man in zichzelf snijdt, een masker opzet en over de omheining klimt.

Vervolgens laat hij zichzelf naar beneden vallen, tussen de leeuwen. Met zijn bloed probeert hij de dieren te lokken. Het tafereel loopt niet goed af. De bloedende bezoeker daagt één van de leeuwen uit, tot afgrijzen van de aanwezige toeschouwers. Zij rennen in paniek weg terwijl de man gegrepen wordt.

Sphinx wil het publiek doen geloven dat de scène zich afspeelt in een onbekende Belgische dierentuin. We zien onder meer een fictief bord met de tekst "Adventure Zoo". Een wegwijzer met het logo van themagebied Savanna verraadt dat er in werkelijkheid gefilmd is in GaiaZoo, gelegen in Kerkrade.

Vleugeltatoeage
De zesdelige reeks gaat over de 14-jarige Minke, die vier jaar na haar vermissing weer opduikt met een geheimzinnige vleugeltatoeage op haar rug. Ze is niet meer de oude. Bovendien blijkt ze nog steeds in de ban te zijn van haar ontvoerder.

Meer GaiaZoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be