Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris introduceert vaste looprichting in Walt Disney Studios Park

26-03-2024, 12.26 uurBeeld: @Cave0fWonders, @ED92Magic

Door bouwwerkzaamheden komt Disneyland Paris voor extra uitdagingen te staan. In het Walt Disney Studios Park zijn momenteel zo veel bouwschuttingen te vinden dat er regelmatig sprake is van opstoppingen. Om de doorstroming te verbeteren, wordt nu gewerkt met een vaste looprichting.

Daarvoor zijn in de parkdelen Production Courtyard en Toon Studio paaltjes met trekband neergezet, om de wandelroutes van elkaar te scheiden. Ook staan er provisorische bordjes met de mededeling "houd rechts aan", in het Frans en in het Engels. Een medewerker probeert de bezoekersstroom in goede banen te leiden.

De infrastructuur van het Walt Disney Studios Park wordt de komende maanden overhoop gehaald. Om die reden zijn grote delen van paden en pleinen afgesloten. Eind april sluit ook de overdekte boulevard Studio 1. Bezoekers zullen het park dan moeten betreden via een alternatieve looproute.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be