Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Pikant souvenir in Europa-Park: handboeien voor in de slaapkamer

29-03-2024, 18.49 uurBeeld: @coastingwithme

In Europa-Park is een gewaagd souvenirtje verkrijgbaar. Eén van de winkels in het familiepretpark biedt momenteel handboeien met roze pluche aan, bedoeld voor een spannend rollenspel in de slaapkamer.

Op de verpakking staat een vrouw gekleed in een rode string. Ondanks de familiale doelgroep vindt Europa-Park het kennelijk geen probleem om seksueel getinte items te verkopen. Het product werd gespot door pretparkfan Scott Schaffer, die er beelden van op Instagram plaatste.

"Natuurlijk verkoopt Europa-Park weer bondagespullen", luidde het commentaar. "De merchandise van Europa-Park wordt alsmaar raarder en raarder", reageert iemand op X.

Uitgang
Wie handboeien nodig denkt te hebben tijdens een verblijf in Europa-Park kan terecht in de souvenirwinkel Kleiner Horrorladen, gelegen in het Italiaanse themagebied. De winkel bevindt zich bij de uitgang van spookhuis Geisterschloss, dat momenteel gesloten is voor een grote renovatie.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be