Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Nieuw evenement in Plopsaland: Ketnet Zingt

24-04-2024, 23.59 uur

Plopsaland De Panne huisvest binnenkort een nieuw evenement, in samenwerking met jeugdzender Ketnet. Van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei vindt in het Vlaamse attractiepark de eerste editie van Ketnet Zingt plaats, met onder andere optredens van Mega Mindy.

De bekende superheldin zal ook te ontmoeten zijn. Verder is De KetnetBand aanwezig en zijn er fotomomenten met de personages uit de Ketnet-serie De Raad van Soeki. Het park is open van 10.00 tot 18.00 uur.

Ondertussen gaat het Studio 100 Festival, met een parade en een dansshow, ook gewoon door. Plopsaland werkt al langer samen met Ketnet. In 2022 opende zelfs een Ketnet-themagebied, met achtbaan #LikeMe Coaster en boottocht Tik Tak.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be