Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Futuroscope

Video: Hydro Dynamo is de nieuwste attractie in het Franse pretpark Futuroscope

16-04-2024, 12.35 uur

Het Franse pretpark Futuroscope heeft een wild swing geopend: een 12 meter hoge reuzenschommel. De nieuwe attractie, onderdeel van familiegebied Futuropolis, kreeg de naam Hydro Dynamo.

De familieattractie van de Duitse leverancier ART Engineering moet een waterkrachtcentrale voorstellen. Tijdens de rit wordt een schommelende bank met twee keer acht zitplaatsen rondgezwierd, zonder dat de passagiers over de kop gaan.

In promotiemateriaal gebruikte men eerder de term La Centrale Hydroélec. Zusterpark Familypark in Oostenrijk opende onlangs een gelijkaardige attractie. Beide bestemmingen zijn onderdeel van de groep Compagnie des Alpes, net als onder meer de Walibi-parken en Parc Astérix.

Waterpark
Futuroscope legt op dit moment nog de laatste hand aan een waterbaantje voor kinderen en een bioscoopzaal. Verder gaat in juli het zwemparadijs Aquascope open, een overdekt waterpark met een oppervlakte van zo'n 6000 vierkante meter.Meer Futuroscope
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be