Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Foto's: dierentuin Pairi Daiza opent vernieuwde boerderij, inclusief slaapplekken

29-03-2024, 13.36 uur

De oude boerderij van dierenpark Pairi Daiza is vernieuwd en uitgebreid. Bezoekers van de populaire Waalse dierentuin komen er voortaan nieuwe bewoners tegen. Bovendien werden 21 accommodaties gerealiseerd, zodat het mogelijk is om pal naast de dieren te slapen.

De hoeve biedt al sinds 1995 onderdak aan boerderijdieren. Nu zijn er wallaby's, geiten, mara's, schapen, nandoes, varkens, minikoeien, kippen en konijnen te vinden. Met de renovatie was 7,8 miljoen euro gemoeid. Blijven slapen kan in zogeheten Farmhouse Lodges.

Het park noemt het "immersieve overnachtingsmogelijkheden rond de gerenoveerde authentieke boerderij". Pairi Daiza biedt niet alleen tweepersoons hotelkamers aan, maar ook familiekamers voor maximaal zes personen en een baby.

Beschermen
Het doel is om de jongste bezoekers in contact te laten komen met dieren, zodat ze geïnspireerd worden "om alle fauna te beschermen, van jongs af aan". Een verblijf is altijd inclusief ontbijt, een avondmaaltijd en onbeperkt toegang tot het park. Verschillende delen van de dierentuin zijn zelfs 24 uur per dag toegankelijk voor verblijfsgasten.Meer Pairi Daiza
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be