Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: Slagharen verbetert darkride Red Bandits Adventure

03-04-2024, 13.28 uur

Attractiepark Slagharen was nog niet helemaal tevreden over de attractie Red Bandits Adventure. Vorig jaar werd de bootjesdarkride Wild West Adventure omgebouwd tot een beleving rond boevenbende Red Bandits. Op het gebied van storytelling zijn de afgelopen maanden enkele verbeteringen doorgevoerd.

Slagharen zorgde voor meer levendigheid en meer verhalende elementen. Zo verschijnt in de wachtrij nu bandiet John Batterson, die uitlegt wat de bedoeling is. Bezoekers krijgen de vraag om de Red Bandits te helpen. Via een geheime doorgang komen ze terecht in mijnen, waar de boeven kostbare diamanten op het oog hebben.

Tijdens de vaartocht blijkt dat er veel gevaren op de loer liggen, waaronder een slang, een beer, vleermuizen, stinkdieren en brandende dynamietstaven. Uiteindelijk bewijzen de passagiers dat ze het in zich hebben om een Red Bandit te worden. Dat wordt feestelijk gevierd met vuurwerk.

Belichting
Op verschillende plaatsen zijn stemmen toegevoegd, in het Nederlands, Duits en Engels. Verder verschenen enkele nieuwe decoraties, onder meer in de diamantmijnen. Ook aan de belichting is gesleuteld: scènes die voorheen nagenoeg donker waren, worden nu beter uitgelicht. Daarnaast realiseerde men een videoprojectie, een kleine waterval, een rookeffect en waterbommen. De actiefoto is verplaatst.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be