Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling neemt maatregelen tegen voordringen in wachtrij Vliegende Hollander

22-03-2024, 16.42 uurBeeld: @Coshira_

Voordringen in de wachtrij van De Vliegende Hollander in de Efteling is iets lastiger geworden. Het attractiepark heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat bezoekers onder de paaltjes van de wachtrij door kruipen.

In de buitenrij zijn zwarte netten opgehangen. Daarvoor werden de paaltjes voorzien van nieuwe onderdelen, waar de netten aan bevestigd konden worden. Voortaan is het onmogelijk om een stuk rij over te slaan zonder over een hek heen te stappen.

Op dit moment is De Vliegende Hollander nog gesloten voor het jaarlijkse winteronderhoud. Op de Efteling-website valt te lezen dat de waterachtbaan op zaterdag 30 maart weer in gebruik genomen zal worden. De afgelopen weken vonden al veelvuldig testritten plaats.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be