Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland bevestigt: bobsleebaan wordt afgebroken

14-06-2014, 13.58 uur

De directie van Toverland wil inderdaad van de versleten bobsleebaan in het pretpark af. Zoals Looopings een maand geleden voorspelde, wordt de zogeheten Woudracer binnenkort gesloopt.

Dat betekent niet dat de baan wordt vervangen door een heel ander soort attractie. "We zetten een vergelijkbare bobbaan neer, met ongeveer dezelfde lay-out", zei directrice Caroline Kortooms vandaag in een interview met fans. "Maar wel met nieuwere karretjes, nieuwere technieken en een mooiere omgeving met een veel betere afwerking."

Ook de wachtrij wordt aangepakt, al zullen de extreem lange wachttijden niet tot het verleden behoren. Daarvoor is de capaciteit van een bobbaan nu eenmaal te laag. "Door te kiezen voor een nieuwe bob, accepteren we dat die wachtrij een probleem zal blijven", aldus Caroline.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be