Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Foto's: fleurige decoraties en lenteparade tijdens festival Spring in Slagharen

01-04-2024, 16.20 uur

Attractiepark Slagharen viert de lente met het voorjaarsfestival Spring. Het Overijsselse pretpark staat de komende weken in het teken van bloemen, met fleurige decoraties, nieuwe fotopunten en speciaal entertainment. Op verschillende dagen is de Spring Parade te zien, inclusief een nieuwe wagen.

Spring vond in 2023 voor het eerst plaats. Toen ging in de Music Hall de lenteshow Uit Je Bol in première, over een bloemenwedstrijd. De theatervoorstelling met mascotte Randy en Rosie keerde dit jaar terug. Het themalied van het voorjaarsevenement, dat ook Spring heet, klinkt meermaals per dag in het park.

Slagharen zorgde op verschillende plekken voor vlaggen, bloemen, planten en vaandels. Voor de attractie The Big Wheel staat een reuzenradje met planten erin. Bij de molen achteraan het park verschenen kleurrijke paraplu's en een geschilderde koets. Bezoekers kunnen steltlopers in de vorm van bloemen tegenkomen.

Livemuziek
Slagharen heeft ook al iets losgelaten over het zomerprogramma. De wasberen Randy en Rosie blijven te zien in een eigen voorstelling. Verder belooft het park "een spannende stunt-straatshow". Tot slot zijn er plannen voor zomeravonden met livemuziek. De details worden later bekendgemaakt.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be