Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Foto's: nieuwe attractie Duinrell wordt opgebouwd

20-03-2024, 16.17 uur

Duinrell is bezig met het opbouwen van de nieuwe attractie Tobbedanser. In themagebied Rick's Avonturen Burcht verscheen een theekopjesmolen van de Duitse fabrikant Metallbau Emmeln. De gondels zijn vormgegeven als houten tonnen. Binnenkort wordt een overkapping geplaatst.

De steunpilaren voor het bouwwerk staan al overeind, blijkt uit foto's die Looopings in handen kreeg. "Het wordt een waanzinnig leuke toevoeging", vertelt een woordvoerder. "We zijn nu de puntjes op de i aan het zetten." Deze week vindt ook de officiële keuring plaats.

De familieattractie komt in het teken te staan van de badderende eend Kwakus Kwebbel. Het personage is bekend van de verderop gelegen Kwakus Kwebbel Show uit 1988; een computergestuurde poppenvoorstelling.

Meivakantie
Aanvankelijk wilde Duinrell de Tobbedanser al in de kerstperiode operationeel hebben. Nu wordt verwacht dat de molen in de loop van april gaat draaien, zodat de openingsceremonie net voor de meivakantie kan plaatsvinden. Duinrell is het hele jaar toegankelijk, maar het nieuwe pretparkseizoen start op zaterdag 23 maart. Dan zijn de attracties weer dagelijks geopend.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be