Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuwe Walibi-plattegrond toont uiterlijk van vernieuwd themagebied Play Ground

20-03-2024, 13.21 uur

Walibi Holland heeft de parkplattegrond van 2024 onthuld. Daarop is te zien hoe het vernieuwde themagebied Play Ground gaat ogen. Parkdeel W.A.B. Plaza wordt momenteel getransformeerd tot een gebied dat in het teken staat van spelen en speelgoed.

De attracties Splash Battle, Spinning Vibe en Super Swing krijgen een nieuw uiterlijk, met andere kleuren. Hier en daar verschijnen nieuwe decoraties. Daarnaast worden aanpassingen verricht aan een interactieve fontein, restaurant Yummy Tummy - voorheen Club W.A.B. - en arcadehal Sugar Shot.

Twee nieuwe entreepoorten maken Play Ground compleet. Een deel van de veranderingen kwam afgelopen week al in beeld dankzij dronefoto's. Die lieten zien dat Spinning Vibe al bijna klaar is voor gebruik. Bij Splash Battle en Sugar Shot is een deel van het schilderwerk af. In het geval van Yummy Tummy heeft men nog een lange weg te gaan.

Dubbele achtbaan
Walibi gaat weer open op zaterdag 30 maart. Achter de schermen vinden al voorbereidende werkzaamheden plaats voor seizoen 2025, als het park een dubbele achtbaan opent. Die komt te liggen tussen de attracties Xpress: Platform 13, Condor en Goliath. Op de kaart wordt er al naar verwezen.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be