Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling introduceert nieuw ijsconcept en nieuwe naam: De Vorstelijke Vrieskamer

18-03-2024, 15.15 uurBeeld: @eftel_straat, @Coshira_

In de Efteling zijn vanaf volgende week nieuwe ijsjes te verkrijgen. De bestaande horecalocatie Glad IJs, gelegen op de Pardoes Promenade naast pannenkoekenrestaurant Polles Keuken, ondergaat tegelijkertijd een naamswijziging. Voortaan heet het verkooppunt De Vorstelijke Vrieskamer.

Het koninklijke thema is een verwijzing naar de nabijgelegen attractie Symbolica, het Paleis der Fantasie. Op een zijmuur prijkt al langer een schildering met de term "Koninklijke Voorraadkamers".

Sinds 2022 bestond het assortiment van Glad IJs uit een merkloze variant op Swirl's Ice Cream van Ola, onder de noemer "geef je eigen draai aan softijs". Vanaf vrijdag 29 maart kunnen bezoekers kiezen voor een nieuw concept: IJspegels. Dat zijn hoorntjes met getapt softijs en toppings.

Het Witte Paard
De Efteling presenteert drie verschillende IJspegels: stroopwafel met karamel en karamelsaus, aardbeien met schuim en aardbeiensaus en Kinder Bueno met chocoladeparels en Kinder Bueno-saus. Ze kosten 5,25 euro. Dezelfde producten zullen vanaf eind maart ook geserveerd worden bij La Dame Blanche, het ijssalon in restaurant Het Witte Paard.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be