Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe Pixar-muur in Disneyland Paris nu al beschadigd

15-03-2024, 18.40 uurBeeld: @DLPReport, @DisneyphileLIVE

Een recent vernieuwde meet-and-greet-plek in Disneyland Paris kan alweer een opknapbeurt gebruiken. Afgelopen zomer is een grote muur in het Walt Disney Studios Park voorzien van een nieuwe achtergrond, vol met Pixar-figuren. Al enkele weken later kwamen beschadigingen aan het licht.

De Pixar-afbeelding werd niet geschilderd, maar geprint met behulp van stickers. Het materiaal bleek niet bestand tegen de elementen. Al snel ontstonden scheuren, die het afgelopen half jaar steeds groter zijn geworden.

In de tussentijd is nog geprobeerd om de kapotte delen te herstellen. Dat had niet het gewenste effect. Op dit moment zit de ballon van de bekende Pixar-film Up bijvoorbeeld vol met vlekken, scheuren en andere oneffenheden.

Bouwschuttingen
De muur bevindt zich in themagebied Worlds of Pixar, tussen de attracties Crush's Coaster en Cars Quatre Roues Rallye. Bezoekers kunnen er bijvoorbeeld personages uit Toy Story ontmoeten. Er stonden een tijdje bouwschuttingen bij. Die zijn inmiddels weggehaald, zonder dat het probleem verholpen kon worden.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be