Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Ingang Plopsaland vernieuwd: nieuw logo en reclame voor Studio 100 Festival

14-03-2024, 21.54 uur

De entree van Plopsaland De Panne is vernieuwd. Het Vlaamse pretpark heeft vandaag een nieuw fotodoek bevestigd aan de hoofdingang. Daarop prijkt niet alleen het nieuwe Plopsaland-logo, maar ook een nieuwe visual.

Bezoekers wandelen de komende tijd onder een promotiefoto van het Studio 100 Festival door, gemaakt door fotograaf Kris Van de Sande. Daarop staat een feestelijke parade met ballonnen, confetti en bekende Studio 100-figuren als Maya de Bij, Bumba, Kabouter Plop, Heidi, Wickie en Piet Piraat.

Links en rechts daarvan is een rood theaterdoek zichtbaar met het nieuwe Plopsaland-logo, dat in januari werd gepresenteerd. Eigenlijk is dat beeldmerk wit met paars. Voor dit ontwerp werd gekozen voor een goudkleurige variant.

Plopsa Theater
Het Studio 100 Festival start op zaterdag 30 maart. Vervolgens duurt het evenement het hele zomerseizoen. Plopsaland zorgt onder andere voor een nieuwe openingsvoorstelling, parade en finaleshow. Die producties zijn dagelijks te zien. Daarnaast wordt het Plopsa Theater vaker gebruikt voor grotere shows.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be