Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium: 'Wij staan al tien jaar stil'

15-06-2014, 20.38 uur

Walibi Belgium begint nu zelf ook door te krijgen dat er iets moet gebeuren om het pretpark terug op de kaart te zetten.

"Het grote probleem van Walibi Belgium is het ontbreken van nieuwe attracties. In feite zijn er al tien jaar geen attracties bijgekomen", geeft directielid Dominique Fallon schoorvoetend toe in gesprek met pretparkpodcast OiP.

Hij denkt met weemoed terug aan de hoogtijdagen waarin Walibi jaar na jaar grote nieuwe attracties opende, waaronder inmiddels verdwenen achtbanen als de Jumbo Jet (1975) en Tornado (1979).

Na een decennium zonder interessante toevoegingen zijn de Belgen eindelijk plannen aan het maken voor iets nieuws. "We moeten absoluut iets vinden dat totaal nieuw is op de markt. We zijn op zoek naar een primeur in Europa en misschien zelfs een wereldprimeur."

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be