Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park introduceert restaurant met all-you-can-eat-concept: Trattoria Hollywood

15-03-2024, 13.05 uur

Eén van de restaurants in Movie Park Germany is de afgelopen maanden grondig gerenoveerd. Horecalocatie Pizza & Pasta, gelegen aan het einde van The Hollywood Street Set, heet voortaan Trattoria Hollywood. Het volledige interieur werd vernieuwd. Bezoekers mogen vanaf dit jaar voor één prijs twee uur onbeperkt eten en drinken.

Ze kunnen gebruikmaken van 250 overdekte zitplaatsen of een buitenterras. Het aanbod bestaat uit pizza, pasta, salades, snacks en frisdrank. Ook enkele alcoholische versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen. Volwassenen betalen 29,90 euro, voor kinderen vanaf 4 jaar moet 15,90 euro afgerekend worden.

Het restaurant werd ingericht in Amerikaans-Italiaanse stijl. De werkzaamheden zijn al gestart in de kerstperiode. Vanaf de seizoensstart op vrijdag 22 maart is het etablissement geopend als onderdeel van een testfase. "Om de operationele processen te optimaliseren", aldus Movie Park.

Verouderd
"We weten dat we tekortkomingen hebben op het gebied van eten en drinken en dat onze restaurants verouderd zijn", vult commercieel en creatief directeur Manuel Prossotowicz aan in een interview. "Daar moeten we iets mee." De verbouwing van Pizza & Pasta vormt een belangrijke stap in dat proces.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be