Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany presenteert Tom & Jerry 4D Experience in 2024

14-03-2024, 11.34 uur

Movie Park Germany pakt dit jaar uit met een nieuwe beleving rond de wereldberoemde tekenfilmfiguren Tom & Jerry. In de 4D-bioscoop Roxy, gelegen in parkdeel The Hollywood Street Set, is in 2024 de Tom & Jerry 4D Experience te zien. Dat heeft het Duitse pretpark zojuist bekendgemaakt.

Voor de productie wordt samengewerkt met leverancier SimEx-Iwerks Entertainment. Het park "brengt een stukje nostalgie naar het grote scherm". "De twee vrienden en vijanden zijn vastbesloten om hun epische kat-en-muis-strijd voor eens en altijd te winnen en laten een spoor van verwoesting en vernieling achter, waar ze ook gaan."

Movie Park verwacht dat de 4D-film met de legendarische rivalen zowel populair zal zijn bij fans van oude tekenfilmklassiekers als jongere generaties. "De film drijft op humor en is, omdat er weinig dialoog wordt gebruikt, gemakkelijk te begrijpen voor alle nationale en internationale gasten."

Stuntshow
Naast de Tom & Jerry-ervaring besteedt Movie Park aandacht aan het entertainmentaanbod. Zo is men nog niet 100 procent tevreden over de stuntshow Operation Red Carpet, die vorig jaar in première ging. Het is de bedoeling om vanaf mei een nieuwe versie van de voorstelling te presenteren, met meer actie en minder filmbeelden.

Verder komen er nieuwe acts in de Warsteiner Saloon, bij Santa Monica Pier en op New York Plaza Stage. Illusionist Christian Farla keert in de zomer terug. Achter vrijevaltoren The High Fall opent een nieuwe Candy Shop. Restaurant Pizza & Pasta wordt omgetoverd tot Trattoria Hollywood. Drie attracties gaan dicht: botsauto's Back at the Barnyard Bumpers, watercarrousel Pier Patrol Jet-Ski en 3D-simulator The Lost Temple.

Kassahuisjes
Tot slot krijgt het entreegebied een nieuw uiterlijk, dankzij het weghalen van enkele kassahuisjes. De kassa's zijn niet meer nodig omdat de meeste bezoekers hun tickets tegenwoordig online bestellen. "De vrijgekomen ruimte benadrukt nu het uitzicht op de boog bij de ingang en de skyline van Movie Park bij aankomst", staat in een persbericht.



Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be