Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Tropical Islands Resort

Waterpark Tropical Islands voegt 150 hotelkamers toe

12-04-2024, 13.07 uur

Het bekende Duitse waterpark Tropical Islands is uitgebreid met 150 hotelkamers. Aan de oostzijde van de gigantische tropenhal verrees het nieuwe hotelcomplex Ohana, inclusief een uitgaansgedeelte met een restaurant, een bar en bowlingbanen. Het gaat om een investering van 30 miljoen euro.

Ohana werd opgetrokken in Polynesisch-Hawaïaanse stijl. De kamers hebben een oppervlakte van maximaal 36 vierkante meter. In totaal telt Tropical Islands nu vijfhonderd extra slaapplekken. "Het versterkt de positie van Tropical Islands als één van de grootste accommodatiefaciliteiten in Duitsland", meldt de bestemming nabij Berlijn.

Hotelgasten wandelen vanuit het complex direct de hal van het waterpark in. Op de begane grond bevindt zich Ohana Town, een entertainmentruimte van 800 vierkante meter met onder meer het Ohana Town Restaurant en de Ohana Town Bar.

Nederlander
De locatie is toegankelijk voor alle bezoekers. Ze kunnen er ook terecht voor zes bowlingbanen, karaoke, bordspellen, een sjoelbak, tafelvoetbal, een biljart en darts. Nederlander Wouter Dekkers leidde het project in goede banen. Voor het decor werd het Belgische bedrijf KCC Entertainment Design ingeschakeld. Ook Eye-Opener Decors werkte eraan mee.

















Meer Tropical Islands Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be