Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium viert nieuwe Ghostbusters-film met speciaal entertainment

26-03-2024, 12.04 uur

Walibi Belgium staat in het paasweekend in het teken van een nieuwe Ghostbusters-film. Het pretpark zorgt van zaterdag 30 maart tot en met maandag 1 april voor speciaal entertainment om de release van Ghostbusters: Frozen Empire kracht bij te zetten.

Ghostbusters: Frozen Empire ging afgelopen week in première in België. In de Nederlandse bioscopen draait de film vanaf donderdag 4 april. Het verhaal gaat over nieuwe en oude spokenjagers die moeten samenwerken om New York te beschermen en de wereld te behoeden voor een tweede ijstijd.

Walibi Belgium huisvest "interactieve belevingen" rond de vijfde Ghostbusters-film op het plein voor houten achtbaan Loup-Garou, ook wel bekend als de Weerwolf. "Bezoekers worden ondergedompeld in de wereld van de film dankzij een meeslepende ervaring van drie minuten", vertelt een woordvoerder aan Looopings.

Sony Pictures
Voor de actie wordt samengewerkt met Sony Pictures, de distributeur van de film. Het gratis entertainment is beschikbaar van openingstijd tot sluitingstijd, dus van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be