Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland onthult: dit gaat er veranderen bij overdekte achtbaan Revolution

13-03-2024, 14.07 uur

Bobbejaanland is druk bezig met het opknappen van de klassieke overdekte achtbaan Revolution. De rit zelf blijft grotendeels bij het oude, maar het Vlaamse pretpark voert ook veel opvallende veranderingen door. Zo krijgen de ingang, de wachtrij en het station een nieuw uiterlijk. Verder komen er nieuwe licht- en geluidseffecten.

De rij wordt verlegd en de thematiek wordt verbeterd, vertelt commercieel en creatief directrice Peggy Verelst in een making-of-video. Men bedacht een nieuw verhaal om de geliefde attractie beter aan te laten sluiten bij het omliggende themadeel Adventure Valley. Bezoekers treffen in de jungle van het fictieve Zuidoost-Aziatische land Khyonesia een mysterieus depot aan.

Daar wordt in het diepste geheim gewerkt aan een revolutionaire tijdmachine, legt grafisch vormgever Maxim Selis uit. Het station is volledig gestript, grondig schoongemaakt en vervolgens opnieuw geschilderd. Bij de vernieuwde ingang komt het nieuwe logo van de attractie te hangen.

Controleruimte
In het trappenhuis verschijnt een grote machinekamer. Daarnaast realiseert men een nieuwe controleruimte, waar de tijdmachine als het ware wordt aangestuurd. Bobbejaanland stak zo'n 1 miljoen euro in het onderhoudsproject. Op zaterdag 30 maart gaat het park weer open.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be