Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland presenteert dwergencast van Studio 100-musical Sneeuwwitje

12-03-2024, 13.42 uur

Plopsaland De Panne laat de zeven dwergen in de sprookjesmusical Sneeuwwitje spelen door kleine mensen. Studio 100 selecteerde daarvoor acteurs Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk. Dat heeft het Vlaamse pretpark zojuist bekendgemaakt.

Alofs was vorig jaar nog te zien in de show van Eddie de Clown tijdens de Halloween Fright Nights van Walibi Holland. Acteur en radiopresentator Manu Van Acker maakt zijn musicaldebuut als lakei. Hij begon zijn carrière ooit als Plopsa-mascotte.

Eerder werd al duidelijk dat Ianthe Tavernier de titelrol op zich neemt, met prins Michiel De Meyer aan haar zijde. De boze koningin wordt afwisselend gespeeld door Karen Damen en Ruth Beeckmans. De castleden werden vandaag gepresenteerd in het attractiepark.

Première
Studio 100-directeur Gert Verhulst noemt de cast "even betoverend als het verhaal zelf". De familiemusical gaat op zondag 30 juni in première. Vervolgens is de show de hele zomer exclusief te zien in het Plopsa Theater van Plopsaland De Panne. Er moeten aparte tickets voor gekocht worden. Gasten van het Plopsa Hotel krijgen gratis toegang.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be