Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland vernieuwt parkshow Aqua Bellatores: 65 meter lange zipline

03-04-2024, 11.07 uur

De start van het zomerseizoen betekent voor Toverland ook de terugkeer van de openluchtvoorstelling Aqua Bellatores. Net als vorig jaar kunnen bezoekers in entreegebied Port Laguna kijken naar een spektakelshow met stunts en watereffecten. Er is een nieuw element aan toegevoegd.

De leider van de slechteriken, de zogeheten watermagiërs, arriveert voortaan op het podium via een 65 meter lange zipline. De kabelbaan start op het dak van de vuurtoren Solaris, op bijna 10 meter hoogte. Verder bleef de productie grotendeels ongewijzigd.

Voor Aqua Bellatores ontwikkelde de Brabantse firma Create een gedetailleerd decor met kleurrijke havenhuisjes. Daarin zijn 32 watervallen verwerkt. Het podium is 7 meter hoog, 12 meter diep en 25 meter breed. Hoogtepunt is een vloedgolf van 10.000 liter water die over het decor wordt uitgestort. De show draait dagelijks tot en met zondag 25 augustus.

Ticketactie
Ter gelegenheid van de officiële seizoensstart keerde ook een speciale ticketactie terug. Net als voorgaande jaren krijgen Toverland-bezoekers bij aankoop van een entreekaart een gratis toegangskaart voor winterseizoen Winter Feelings. De actie loopt tot en met zondag 30 juni.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be