Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling hoopt toiletten beter vindbaar te maken met grote nieuwe borden

09-03-2024, 17.09 uurBeeld: @Coshira_, @cindy_ve e.a.

Opvallende nieuwe borden moeten ervoor zorgen dat Efteling-bezoekers de wc's beter kunnen vinden. De Efteling kwam enige tijd geleden tot de conclusie dat de gemiddelde bezoeker er moeite mee heeft om te ontdekken waar de dichtstbijzijnde toiletten zich bevinden. Daarom werden het afgelopen jaar een hoop nieuwe wegwijzers neergezet.

Later voegde men daar op veel plekken nog extra borden met tekeningen en een rijmpje aan toe. Ook dat was kennelijk niet genoeg, want verschillende toiletgebouwen zijn deze week voorzien van grote borden met de term "Toiletten" en een symbooltje van een wc-pot.

De nieuwe borden verschenen bij Kleine Boodschap in het Sprookjesbos en bij Fata Morgana. Kleinere varianten werden bevestigd aan de gevels van het Diorama, restaurant Kashba, horecacomplex Station de Oost en De Meermin. Bij Carnaval Festival kregen de gevelletters een opvallendere kleur. Daaromheen verschenen enkele gekleurde stippen en het wc-symbool.

Droomvlucht
Vorig jaar ondergingen vier toiletruimtes in het attractiepark een opknapbeurt: 't Gemack en de wc's bij Droomvlucht, Fabula en Fata Morgana. Ook opende een volledig nieuwe locatie: De Laetste Hoop, bij Danse Macabre.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be