Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bizar: Belgische Efteling-bezoeker rijdt met auto ín slagboom

08-03-2024, 12.59 uurBeeld: Michel Jansen e.a.

Hoe krijg je het voor elkaar? Die gedachte zal bij Efteling-medewerkers door het hoofd gespookt hebben bij het aantreffen van een bizar tafereel op de parkeerplaats. Een Efteling-bezoeker uit België reed vandaag met de auto ín een slagboom.

De rood-witte paal kwam op één of andere manier terecht in het voertuig, bij de rechter koplamp. Het gaat om een zwarte BMW. Volgens ooggetuigen zat een Belgische vrouw achter het stuur. Het incident vond plaats op P2, het tweede parkeerterrein van de Efteling.

De wagen kwam ongeveer 10 meter van de plek van de slagboom tot stilstand. Personeelsleden van de Efteling hebben samen met een toegesnelde medewerker van een hulpdienst geprobeerd om de slagboom los te trekken en te wrikken. Toen dat niet lukte, is het gevaarte afgezaagd.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be