Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hotelgasten Disneyland Paris kunnen kamer openen met mobiele telefoon

09-03-2024, 14.49 uur

Disneyland Paris implementeert een nieuwe functie voor hotelgasten. In één van de Disney-hotels is het nu mogelijk om kamers te openen met behulp van een mobiele telefoon. Bezoekers hebben in Disney Hotel New York - The Art of Marvel geen pasje meer nodig.

De officiële Disneyland-smartphone-app fungeert als een digitale sleutel, met behulp van bluetooth. Dat geldt niet alleen voor de kamers, maar ook voor gemeenschappelijke ruimtes als het zwembad, de sportschool en liften.

De functionaliteit werd jaren geleden al aangekondigd voor het Marvel-hotel, dat in 2021 heropende na een tweeënhalf jaar durende verbouwing. Tot nu toe werkte de digitale sleutel echter niet. Nu is het concept alsnog actief, met bijna drie jaar vertraging.

Disneyland Hotel
Het is de bedoeling dat gasten van het onlangs gerenoveerde Disneyland Hotel er binnen enkele weken ook gebruik van kunnen maken. In een later stadium moeten de andere vier themahotels volgen: Newport Bay Club, Sequoia Lodge, Hotel Cheyenne en Hotel Santa Fe.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be