Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark de Waarbeek

Attractiepark de Waarbeek organiseert festival met Snollebollekes en onbeperkt eten

04-03-2024, 14.58 uur

In het Twentse familiepretpark de Waarbeek vindt komende zomer een nieuw evenement plaats. Tijdens het Familie Festival op zaterdag 13 en zondag 14 juli treden Snollebollekes en de Alpenzusjes op. De attracties zijn gewoon geopend. Bovendien blijft de all-inclusive-formule van kracht.

Voor één entreeprijs mogen bezoekers de hele dag onbeperkt eten en drinken. Het aanbod bestaat uit belegde broodjes, friet, snacks, soep, koffie, thee, limonade en waterijs. Verder wordt op de festivaldagen gezorgd voor enkele extra's, tegen betaling.

De Alpenzusjes, bekend van nummers als Naar Voren, Hutje op de Hei en Kontebonke, staan zaterdag rond 14.00 uur op het podium. Een dag later treedt Snollebollekes op. De feestact scoorde hits als Links Rechts, Springen Nondeju en Vrouwkes. Het park in Hengelo gaat open van 10.00 tot 17.00 uur.

Twente op zijn kop
De Waarbeek noemt het een "fantastische middag geschikt voor groot en klein". "Wij gaan Twente op zijn kop zetten en dat wil je natuurlijk niet missen!"

Reguliere tickets kosten 24,50 euro. In de online voorverkoop vraagt de Waarbeek tijdelijk 19,99 euro voor een toegangsbewijs voor het festival. Dat is 1,49 euro hoger dan de normale entreeprijs van het attractiepark.

Meer Attractiepark de Waarbeek
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be