Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Decoraties toegevoegd aan omstreden Efteling-restaurant Bosrijk: 'Meer Efteling-sfeer'

10-06-2024, 11.19 uurBeeld: @arendo_geense e.a.

De Efteling zorgt voor een finishing touch in het restaurant van Efteling-vakantiepark Bosrijk. Het zogeheten Eethuys werd begin dit jaar grondig verbouwd. Sindsdien heeft het etablissement een opvallend kil en modern uiterlijk. Na veel kritiek liet de Efteling in januari weten dat de renovatie nog niet helemaal afgerond was.

Er zouden namelijk nog Eftelingse details toegevoegd worden. "Hierdoor zal het meer de Efteling-sfeer gaan krijgen", beloofde een woordvoerder. Na ruim vier maanden zijn de details gearriveerd: bovenop de grijze lambrisering werden witte borden met tekeningen van Klaas Vaak neergezet.

Op de decoraties prijken verschillende afbeeldingen van de zandkabouter, zijn uil en zandlopers. Verder is er sinds de storm van kritiek weinig veranderd aan de veelbesproken horecalocatie. "Er is goed nagedacht over de nieuwe stijl en inrichting van de locatie, maar we snappen ook dat een nieuwe uitstraling altijd even wennen is", zei de voorlichter eerder al.

Inwisselbaar
Het lijkt erop dat de Efteling er bewust voor kiest om de karakteristieke sprookjesachtige sfeer van verblijfsaccommodaties langzaam maar zeker in te ruilen voor een inwisselbare moderne stijl. De begane grond van het bestaande Efteling Hotel krijgt begin volgend jaar ook een modern sausje.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be