Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Ratatouille-attractie in Disneyland Paris tijdelijk zonder 3D-effecten

02-03-2024, 09.23 uurBeeld: @DLPReport e.a.

De Ratatouille-darkride in Disneyland Paris is tijdelijk te beleven zonder de 3D-effecten. Normaal gesproken krijgen bezoekers een 3D-bril op in de familieattractie in het Walt Disney Studios Park. De komende periode wordt gebruikgemaakt van tweedimensionale films op de schermen.

Disney heeft geen reden gegeven voor de aanpassing. In het verleden maakte men weleens een switch van 3D naar reguliere videobeelden als apparatuur onderhouden werd. Voorbeelden zijn de filmprojectoren of de machines die de brillen reinigen na gebruik.

"Vandaag zijn 3D-brillen niet noodzakelijk voor je avontuur", staat op een tweetalige mededeling in de wachtrij. Ratatouille opende in 2014. Bezoekers maken een ritje door het restaurant uit de gelijknamige Pixar-film, zittend in karretjes in de vorm van ratten. Fysieke decors worden afgewisseld met grote schermen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be