Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
ZooParc Overloon

Lego-dieren in ZooParc Overloon: evenement uitgebreid

12-03-2024, 12.39 uur

ZooParc Overloon breidt een evenement met Lego-dieren uit. De Brabantse dierentuin presenteerde vorig jaar Safari Bricks, met zo'n veertig dieren gemaakt van Lego-achtige bouwsteentjes. Binnenkort keert het evenement terug onder de noemer Expeditie Bricks.

Volgens parkmanager Roel Huibers was de eerste editie in 2023 een succes. "Daarom pakken we het nu nog veel groter aan." Dit keer verwelkomt het dierenpark ruim zestig levensgrote creaties, gemaakt met behulp van duizenden steentjes. Voorbeelden van nagebouwde diersoorten zijn de giraffe, de orang-oetan en de neushoorn.

Er staan bordjes bij met informatie over het aantal bouwuren, het gewicht en de hoeveelheid blokjes. Bezoekers komen ook iets te weten over de diersoorten zelf. Expeditie Bricks vindt plaats van zaterdag 23 maart tot en met zondag 9 juni.

Meer ZooParc Overloon
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be