Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris vertoont slotshow Disney Dreams twee keer per avond

01-03-2024, 11.18 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen de komende week twee keer per avond kijken naar de spektakelshow Disney Dreams. Normaal gesproken is de avondvoorstelling alleen te zien bij sluitingstijd van het Disneyland Park. Van zondag 3 tot en met zaterdag 9 maart komt de show ook een paar uur eerder voorbij.

Het gaat om een test. Disneyland wil ervaren hoe het is voor medewerkers en bezoekers als Disney Dreams twee keer op het programma staat. Komende zomer, wanneer de Olympische Spelen in Parijs worden gehouden, verwacht men grote drukte in de Disney-parken. Een dubbele avondshow kan zorgen voor extra capaciteit.

Toeschouwers moeten er wel rekening mee houden dat de eerste vertoning van Disney Dreams geen vuurwerk of vlammen zal bevatten. Daarvoor is het namelijk noodzakelijk dat parkdeel Fantasyland afgesloten wordt voor publiek. Ook de voorshow Disney Electrical Sky Parade - met drones - ontbreekt bij de eerste show.

Fonteinen
Om overlast te beperken, gaat het kasteel van Doornroosje wel dicht. Wie naast de videoprojecties, de fonteinen en de muziek ook het vuurwerk wil ervaren, kan kiezen voor de complete versie. Die zal zoals vanouds te zien zijn als het park sluit.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be