Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Gert Verhulst treedt komende zomer weer op in Plopsaland: ZomerRevue in juli en augustus

29-02-2024, 14.17 uur

Zanger, presentator en Studio 100-baas Gert Verhulst staat komende zomer na enkele jaren afwezigheid weer op het podium in Plopsaland. Verhulst verzorgde jarenlang zomershows in het Vlaamse attractiepark, samen met de pratende hond Samson. In 2019 vond het laatste optreden plaats.

Sindsdien neemt zijn dochter Marie de voorstellingen met Samson voor haar rekening. Komende zomer keert Gert Verhulst terug naar het Plopsa Theater voor een heel andere productie: de ZomerRevue. Hij krijgt gezelschap van James Cooke, Karen Damen en Ruth Beeckmans.

Ook de XL-band van Studio 100 is van de partij. De makers beloven "een wervelende, glamoureuze show met livemuziek, hilarische sketches en een groots ensemble". Het wordt een revue "in een modern jasje". "Een avond topentertainment aan de kust", staat in een persbericht.

Champagnebar
Tickets kosten - afhankelijk van de zitplaatsen - 65 euro, 49 euro of 39 euro per persoon. Ze zijn vanaf vandaag online verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om een arrangement te boeken in combinatie met een diner en een champagnebar. De duurste entreebewijzen gaan voor 134 euro over de toonbank.

Op dit moment staan zeven voorstellingen op de kalender, namelijk op zondag 21 juli en vrijdag 2, zaterdag 3, zondag 4, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus. Mogelijk worden later nog shows toegevoegd. Ruth Beeckmans en Karen Damen zijn 's zomers toch al aanwezig in Plopsaland: zij spelen in de Studio 100-musical Sneeuwwitje.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be