Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drouwenerzand Attractiepark

Attractiepark Drouwenerzand biedt souvenirs nu ook online aan

13-03-2024, 13.36 uur

Enkele souvenirs uit het Drentse pretpark Drouwenerzand zijn vanaf vandaag ook online verkrijgbaar. Daarvoor is het park een samenwerking aangegaan met Pretparkwinkel.nl. Via de externe webshop wordt onder meer een nieuwe Drouwenerzand-pin verkocht, voor 4 euro per stuk.

Op de pin staat het logo van het park. Daarnaast verkoopt men een 6,5 centimeter hoog figuurtje van mascotte Danny de Den, voor 2,99 euro. Andere items in de webwinkel zijn een vogelhuisje, een kleurboek en een zonnebril in de stijl van Drouwenerzand. De eerste klanten ontvangen een gratis Drouwenerzand-pen bij hun bestelling.

Eerder ging Pretparkwinkel.nl al in zee met attractiebouwer KMG, kermisexploitant Niek Moonen en parken als Apenheul, de Waarbeek en Avonturenpark Hellendoorn. Ook Looopings maakt van het platform gebruik voor het ontwikkelen en verzenden van merchandise.



Meer Drouwenerzand Attractiepark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be