Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Zwembadbezoeker Europa-Park aangehouden vanwege foto in kleedhokje

29-02-2024, 12.04 uur

De politie heeft afgelopen weekend een bezoeker van Europa-Parks waterwereld Rulantica aangehouden. De 24-jarige man zou zondagavond rond 18.00 uur een foto hebben gemaakt van een naakte Zwitserse vrouw in een kleedhokje.

Daarbij werd hij betrapt. Beveiligers schakelden de politie in. Agenten doen onderzoek naar aanleiding van een mogelijk zedendelict in het waterpark, meldt de recherche in een persbericht.

De man wordt verdacht van de schennis van de eerbaarheid. Rulantica was zondag geopend tot 22.00 uur. Het complex, geopend in 2019, kent geen gescheiden omkleedafdelingen voor mannen of vrouwen.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be