Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: dwergen verwelkomen gasten van Efteling Hotel

29-02-2024, 13.53 uur

Bezoekers van het Efteling Hotel komen sinds kort nieuwe sprookjesfiguren tegen. In de lobby, naast de ingang van hotelrestaurant De Hoffelijke Heraut, zijn enkele dwergen neergezet. Eén van de drie poppen bevat een beweging.

Het gaat om figuren gebaseerd op de dwergen bij Sneeuwwitje in het Sprookjesbos. De linker heeft een kaars in zijn hand. In het midden staat een dwerg met een opengeslagen sprookjesboek. Een derde mannetje, dat met zijn hoofd heen en weer beweegt, draagt een lantaarn.

De Hoffelijke Heraut staat sinds kort in het teken van Sneeuwwitje. Gasten krijgen het Sneeuwwitje Sprookjesmenu voorgeschoteld: een keuzemenu met drie gangen voor 38 euro. Op de menukaart staan zinnen uit het wereldberoemde sprookje.

Appels
Naast het restaurant is een heraut te vinden, bekend van het Herautenplein. In plaats van een trompet draagt hij een dienblad vol betoverde appels.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be