Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Derde editie van bierfestival Beekse Bergen: 80 procent tickets verkocht

03-06-2024, 16.31 uur

De derde editie van bierfestival Brew@theZoo in Safaripark Beekse Bergen is al voor een groot deel uitverkocht. Het tweedaagse evenement vindt dit jaar plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Bezoekers kunnen 's avonds ruim tweehonderd verschillende biertjes proeven in het Brabantse dierenpark.

Ze ontvangen zeven consumptiemunten voor hapjes en drankjes, een proefglas en een goodiebag. Op dit moment is circa 80 procent van de beschikbare tickets verkocht, meldt een woordvoerster van Beekse Bergen aan Looopings. Toegangskaarten kosten 42,50 euro voor vrijdag, 47,50 euro voor zaterdag en 85 euro voor beide dagen.

Van elk entreebewijs gaat 1 euro naar het goede doel Save the Elephants. De beschikbare bieren zijn afkomstig van meer dan vijftig brouwerijen. Verder wordt gezorgd voor entertainment, waaronder livemuziek. De wandel-, bus- en bootsafari zijn toegankelijk. Parkeren is gratis. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Pendeldienst
Brew@theZoo duurt van 17.30 tot 22.30 uur. De organisatie spreekt over "één van de grootste speciaal bierfestivals van Nederland". Vorig jaar kwamen er achtduizend bezoekers. Beekse Bergen werkt samen met de firma Royal Swinkels. Men zorgt voor een betaalde pendeldienst van en naar treinstation Tilburg, van 17.15 tot 18.15 uur en van 22.15 tot 23.15 uur.

Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be