Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Artis

Oeps: gratis bier in dierentuin Artis door foutje

04-03-2024, 12.27 uur

Dierentuin Artis in Amsterdam heeft per ongeluk gratis bier geschonken aan bezoekers. Door een foutje kon iedereen kosteloos biertjes bestellen in het park. Na vragen van Looopings heeft Artis het probleem verholpen.

De gratis biertjes waren de afgelopen tijd te verkrijgen in Artis-restaurant De Waterkant, gelegen achter de verblijven voor leeuwen en giraffen. Wie gebruikmaakte van een bestelzuil, kon bier van Brouwerij 't IJ aanvinken voor 0 euro per flesje.

Het ging om de biersmaak IJwit, een Amsterdams witbiertje met een alcoholpercentage van 6,5 procent. Na het bestellen kon men het gratis bier probleemloos ophalen bij de balie, zonder ervoor te betalen. "Dat was niet de bedoeling", reageert een woordvoerster.

Scherp
"We hebben het euvel inmiddels verholpen bij de bestelzuil", vult de voorlichtster aan. Ze prijst de alerte bezoeker die het foutje op het spoor kwam. "Ondanks de biertjes was diegene toch heel scherp."Meer Artis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be