Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris speelt in op Olympische Spelen met nieuwe reclamespot

24-02-2024, 19.04 uur

Disneyland Paris maakt zich klaar voor de Olympische Spelen van 2024. Naar verwachting brengen komende zomer vijftien miljoen toeristen een bezoek aan de Franse hoofdstad vanwege het gigantische sportevenement. Het Disney-resort pikt daar graag een graantje van mee.

Een nieuwe marketingcampagne is specifiek gericht op dagtoerisme. Dat is opvallend, aangezien Disneyland normaal gesproken louter adverteert met vakanties inclusief hotelovernachtingen. In een speciaal spotje, gelanceerd voor de Britse markt, wordt aandacht gevraagd voor een dagbezoek aan de Disney-parken.

Wie naar Parijs gaat om de Olympische Spelen te volgen, kan kiezen voor "één dag magie... met een twist", zo laat de dertig seconden durende commercial zien. De reclame van regisseur Alexinho Mougeolle start bij de Eiffeltoren. Vervolgens worden de twee hoofdrolspelers verplaatst naar Main Street U.S.A. in het Disneyland Park, waarna ze ritjes maken in verschillende attracties en enkele shows zien.

Juli
"Paris with a magic twist", verschijnt in beeld. Op de achtergrond klinkt het nummer A New Day Is Dawning van William Davies. De Olympische Zomerspelen duren van vrijdag 26 juli tot en met zondag 11 augustus. Naar aanleiding van het evenement zijn de toeristenbelastingen in de regio flink verhoogd, met stijgingen tot 187 procent.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be