Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Geen tweede editie van Wildlands Run: organisatie gooit handdoek in de ring

18-02-2024, 18.25 uur

Er komt geen tweede editie van de succesvolle Wildlands Run. Dat heeft organisator MM4 Events deze week bekendgemaakt via social media. In september 2022 was het mogelijk om 's avonds hard te lopen tussen de dieren in het Drentse dierenpark. Alle 1500 startplaatsen waren uitverkocht.

Nadat eerder de editie van 2023 werd geannuleerd, was de hoop gevestigd op 2024. Daarvoor had men zelfs al een datum bekendgemaakt: vrijdag 21 juni 2024. Nu blijkt dat de Wildlands Run helemaal stopt. "Na uitgebreid overleg met Wildlands hebben we besloten om de Wildlands Run niet langer te organiseren", staat in een verklaring.

"Dit was zeker geen gemakkelijke beslissing. We zijn geconfronteerd met stijgende kosten die gepaard gaan met het organiseren van het evenement en we wilden niet dat deze last op jullie als deelnemers terechtkwam." Daarnaast is er sprake van een personeelstekort binnen het team.

Tijdelijk
Dat er vorig jaar geen Wildlands Run plaatsvond, had volgens de initiatiefnemers te maken met "een aantal zakelijke beslissingen en persoonlijke omstandigheden". "We waren genoodzaakt tijdelijk gas terug te nemen." De tijdelijke onderbreking wordt nu dus definitief.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be