Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bezoekers Disneyland Paris moeten reservering plaatsen voor kijkje in vernieuwd Disneyland Hotel

17-02-2024, 13.52 uur

Het vernieuwde Disneyland Hotel van Disneyland Paris wordt beperkt opengesteld voor niet-logees. Na de heropening was het hotelcomplex in eerste instantie alleen toegankelijk voor personen die er overnachten. Dankzij een nieuwe regeling kunnen ook reguliere bezoekers een kijkje komen nemen.

Afgelopen week werd daarvoor een wachtrij in het leven geroepen: geïnteresseerden moesten wachten voor de ingang van de lobby, in de hoop dat ze het hotel mochten betreden. Geen ideale situatie, vond Disney. Daarom is nu gekozen voor een digitaal reserveringssysteem via de externe app Lineberty.

Wie nieuwsgierig is naar het Disneyland Hotel, kan met behulp van Lineberty gratis een tijdslot boeken. Het plaatsen van een reservering is alleen mogelijk op de dag zelf, voor maximaal vier mensen per reservering. Niet-logees krijgen zo de kans om rond te wandelen in de lobby, te shoppen in de souvenirwinkel en iets te drinken in de bar.

Gepast gedrag
De twee restaurants Royal Banquet en La Table de Lumière blijven verboden terrein voor personen zonder overnachting. Die gelegenheden laten voorlopig alleen hotelgasten toe. "Om al onze gasten een geweldige ervaring te kunnen bieden, vragen we jullie om gepast gedrag te vertonen in het hotel en tegenover onze medewerkers", waarschuwt Disney.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be