Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell heeft goed nieuws: Mad Mill werkt weer

16-02-2024, 17.04 uurBeeld: Theme Park Round-Up

De Mad Mill in Duinrell is weer operationeel. Dat heeft het Wassenaarse pretpark vanmiddag bekendgemaakt. Eind september moest de frisbee-attractie onverwachts gesloten worden vanwege technische problemen. Dat was opvallend, aangezien de thrillride in 2022 en 2023 ook al dicht bleef.

Toen stond de mallemolen ruim negen maanden stil in verband met een technisch defect. In maart 2023 liet Duinrell weten dat het mankement opgelost was. Het plezier bleek dus maar van korte duur. Vanaf vandaag kunnen bezoekers weer een ritje maken. Men hoopt dat de Mad Mill het dit keer langer volhoudt.

Wat er precies aan de hand was, heeft Duinrell niet bekendgemaakt. Wel liet een woordvoerster eerder weten dat er contact werd gezocht met de Duitse firma Huss, de fabrikant van de Mad Mill. Het park spreekt vandaag over "superleuk lastminute-nieuws". Tegelijkertijd verscheen een dronefilmpje van de attractie.

Seizoen
Het nieuwe Duinrell-seizoen start officieel op zaterdag 23 maart, maar tot die tijd gaat een deel van de attracties alvast open in de weekenden en vakanties. Op zaterdagen blijft het park geopend na zonsondergang, onder de noemer Rides by Lights. In de voorjaarsvakantie vindt dat evenement ook plaats op woensdag.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be