Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Oeps: Pinokkio verliest deel van zijn hoofd in Disneyland Paris

16-02-2024, 14.42 uurBeeld: @loveindisneyland

Disney-figuur Pinokkio heeft deze week een ongelukje gehad in Disneyland Paris. Tijdens een voorstelling verloor het vrolijke jochie een deel van zijn hoofd. Zijn kenmerkende hoedje kwam los, waardoor ook direct de binnenkant van het masker zichtbaar werd.

Dat is te zien in een TikTok-filmpje. "Pinokkio heeft een klein probleempje!", luidt het bijschrift. Meerdere Disney-fans maken grappen over het opmerkelijke tafereel. "Houtlijm is ook niet meer wat het geweest is", grapt iemand. "Pinokkio heeft blijkbaar geen hersens!", lacht een ander.

Het voorval vond plaats tijdens de nieuwe dansshow A Million Splashes of Colour, die afgelopen weekend in première ging. Een medewerkster probeerde de acteur in het pak te kalmeren, uit angst dat het masker nog verder zou loskomen. Uiteindelijk heeft een technicus het personage achter de schermen gebracht.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be